parallax background
 

LESSEN EN CURSUSSEN

Bekijk hier het aanbod lessen en cursussen

Dansles

Danscentrum Rosmalen

Wil je graag leren dansen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Al bijna 20 jaar is danscentrum Rosmalen een begrip. Of je nu beginner bent, graag wil leren rolstoel dansen, partner dansen, docent of professioneel danser wilt worden. Bij ons kun je met elk niveau terecht.

www.danscentrumrosmalen.nl

Fitboksen

DMP Hardwork & Dedication

Wil jij je hoofd eens echt goed leegmaken? Kies dan voor fitboksen. Ervaring is niet nodig. Iedereen kan meedoen.geen zorgen je gaat niet mer blauwe plekken naar huis. Alles word gecontroleerd en veilig uitgevoerd onder begeleiding van een professional. Een veilige, maar vooral ook erg leuke ervaring met boksen staat voorop.

www.dmptraining.nl

KidsDance & HipHop

Dance Centre Extreme

Wij geven al 15 jaar met veel plezier de danslessen, waarbij de dansers centraal staan. Wij onderscheiden ons, door onze unieke aanpak, energie en aandacht van iedere danser. Naast het geven van danslessen, verzorgen wij optredens, dansworkshops, kinderfeestjes en maken wij openingsdansen op maat. Kortom je kan voor alles bij ons terecht. Lijkt het je leuk om eens mee te doen? Via onze website kan je een gratis een proefles aanvragen.

www.dancecentre-extreme.nl

Zumba Fitness

Latin Joy

Zumba Fitness is een Latijns geïnspireerd dans-fitnessprogramma, een vetverbrandende en spierversterkende training. Bij zumba wordt voornamelijk Latijns-Amerikaanse muziek gebruikt, zoals salsa, merengue, cumbia, samba, calypso, reggaeton en quebradita, maar ook wereldmuziek zoals flamenco, hip hop, bellydance en country.

Zoals je ziet valt er eindeloos te variëren bij de zumba!

Zumba kent geen moeilijke choreografie en is dus zeer geschikt voor iedereen (jong en oud). Iedereen kan in de les op z'n eigen niveau meedoen en zo een complete workout volgen. Iedere les geeft een feestgevoel!!!

www.latinjoy.nl

Pilates

PUUR pilates Rosmalen

Herken je dat? Een vastzittende rug of nek door kantoorwerk, zitten achter je bureau, kleine kinderen dragen of veel staan voor je werk. Of je bent juist heel sportief, rent veel, maar je bent wel stijf. Ook ouderen hebben vaak last van stijfheid en merken dat ze zich niet meer zo ver kunnen bewegen als vroeger. Na je zwangerschap merk je dat je buikspieren niet meer zo stevig zijn als daarvoor.

Pilates helpt bij het versterken van je spieren, een flexibeler lichaam en een goede houding. Het is een effectieve work-out die je uitdaagt op jouw niveau en spiergroepen tegelijk versterkt en stretcht. De focus ligt op het versterken van het Powerhouse; het trainen van je (diepe)buikspieren, rugspieren, bil-, been-, borst- en armspieren. Pilates is er voor iedereen; man, vrouw, jong en oud, voor ieder lichaam en wanneer je fit bent of als je hier juist aan wilt werken.

De lessen zijn op beginners & intermediate niveau. Ik maak daarbij gebruik van verschillende ‘props’, zoals een pilates bal en ring; voor afwisseling, extra uitdaging en ondersteuning van de oefeningen.

Heb je vragen over deelname aan de lessen voor jouw specifieke situatie of wil je graag een proefles plannen, neem contact met mij op via puurpilatesrosmalen@gmail.com.

www.puurpilatesrosmalen.nl