parallax background
 

VRIJWILLIGER WORDEN?

Vrijwilligers zijn van groot belang voor ons

Ons werk zou niet mogelijk zijn zonder onze vrijwilligers. Het vrijwilligerswerk bij ons is er in vele soorten en maten, zo nemen onze vrijwilligers de volgende taken op zich:

  • Activiteiten: Ondersteunen in de horeca of begeleiden van kinderen.
  • Gastvrouw/man: het verwelkomen van bezoekers, zetten van koffie en thee of het maken van een lunch.
  • Schoonmaak: het schoonmaken van het wijkcentrum
  • Flyeren: het rondbrengen van flyers in de wijk
  • Begeleiden: het begeleiden en geven van creatieve workshops.
  • Inkoop: het in kaart brengen van de verkoop van artikelen en deze inkopen indien nodig

Naast een 40 urige kantoorbaan wilde ik graag een andere omgeving qua werk er naast hebben. Bij Windkracht5 was dit mogelijk en kon ik mijn hospitality ervaring weer toe passen. Het is goed om te zien dan we met kleine en grote activiteiten mensen uit de wijk blij kunnen maken.

Onze vrijwilligers betekenen veel voor ons, dit zie je ook terug! Wij ondersteunen onze vrijwilligers bij hun werkzaamheden en voorzien onze vrijwilligers van een cursus indien daar behoefte aan is. Daarnaast organiseren we regelmatig leuke activiteiten voor onze vrijwilligers en we geven een vrijwilligersvergoeding voor het werk.

Alweer 2 jaar werk ik met heel veel plezier bij Windkracht5. Van omroepen van de nummertjes tot het aan elkaar praten van een bingo en van achter de bar tot hapjes serveren. Dus lekker allround en dat maakt het werken zo gezellig in dit top team.

Wil jij ook graag ons team komen versterken. Vul dan snel het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

MELD JE AAN ALS VRIJWILLIGER